3 stenen verlovingsringen

Een stijlvol model verlovingsring dat tegenwoordig erg populair is, is de 3 stenen ring. Bij dit model ring zijn drie stenen naast elkaar op de ringband bevestigd, waarbij de middelste over het algemeen net iets groter is dan de buitenste twee, en meer geaccentueerd wordt.

Vaak wordt gezegd dat de drie stenen op dit prachtige type ring staan voor het verleden, het heden en de toekomst. De ring symboliseert dan de tijd die jullie samen al hebben doorgebracht, de tijd die jullie nu samen doorbrengen, en de tijd die jullie in de toekomst samen door zullen brengen. Een prachtig symbolische ring dus, die weer kan geven waar jullie samen voor staan.

Om deze ring nog meer symbolisch te maken voor uw relatie met uw partner, kunt u er voor kiezen om de ring nog verder te personaliseren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen uw ring te laten graveren. Laat aan de binnen- of buitenkant van de ringband uw namen graveren, of een datum die voor u en uw partner belangrijk is – denk aan de datum van uw eerste date samen, een verjaardag, de datum van uw jubileum, wat u maar wilt.

Als u een ring met een niet te smalle band kiest, kunt u er wellicht zelfs voor kiezen een vingerafdruk aan de binnen- of buitenkant van uw ring te laten graveren. Zo kan uw partner uw liefdevolle aanraking altijd bij zich dragen!

Kortom, u kunt van uw 3 stenen verlovingsring een prachtig gepersonaliseerde ring maken die symbool staat voor de relatie tussen u en uw partner. Dat is ten slotte waar het kopen van een verlovingsring om draait – een symbolisch sieraad om de band tussen u en uw partner weer te geven en om samen de volgende stap te zetten, met het oog op het verleden, het heden, en de toekomst.